Καλάθι (Το καλάθι σας είναι άδειο.)

είσοδος χρηστών

βρείτε μας στο fb

τι είναι τα boxes n' foxes

artwork bnfΈνα μικρό χρωματιστό καταφύγιο, ένα νοσταλγικό φλας μπακ, το γλυκό χαμόγελο που συνοδεύει ένα δώρο, το νούμερο 23 της οδού Αρχελάου στο Παγκράτι.

Το Boxes n' Foxes είναι ένα κατάστημα – πολυχώρος με έντονο το χειροποίητο, ελληνικό στοιχείο σε χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα. Είναι η «υπηρεσία δώρου» που μπορείτε να έχετε πάντα στη διάθεσή σας,

Είναι μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων που θα χαρεί να σας δώσει διακοσμητικές συμβουλές, να αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού σας, τον επαναπροσδιορισμό της εικόνας του παλιού σας επίπλου, την διαδραστική οργάνωση μιας βάπτισης. Μια πηγή χειροποίητων ντελικατέσεν αλλά πάνω από όλα... ένα καλά φυλαγμένο κουτί αναμνήσεων!

Ένα χώρος διαρκούς πειραματισμού και εικαστικής αναζήτησης, που αγαπά να διανθίζει την καθημερινότητά των χώρων και των στιγμών σας με καλαίσθητα αντικείμενα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Οι συνεργάτες του μπορούν να προσφέρουν με αξιοπιστία, μεράκι και ανεβασμένη αισθητική τα παρακάτω:

  • Υπηρεσία δώρου όπου ο καθένας μπορεί να διαλέξει κάτι από τις έτοιμες προτάσεις μας ή να δημιουργήσει με τη βοήθειά μας το ιδανικό δώρο για κάθε περίπτωση.
  • Χρηστικά αντικείμενα πρωτότυπα, «έξυπνα» και ντιζαϊνάτα, με έμφαση στο art de la table αλλά και σε ότι αφορά στο παιδί (βιβλία, πάνινα παιχνίδια κ.α)
  • Delicatesen προϊόντα όπως ελληνικά κρασία, ξηρούς καρπούς και εναλλακτικά τσάγια.
  • Επιμέλεια στην ανακαίνιση και ανανέωση των παλιών σας επίπλων. Αλλαγή ταπετσαρίας, αλλαγή στο χρώμα και στη τεχνική του ξύλου, ραφή κουρτινών με φθηνά υλικά και προσιτές τιμές.
  • Διακοσμητικές συμβουλές ανακαίνισης αλλά και styling του παλιού ή νέου σας σπιτιού, αναλαμβάνοντας τα πάντα με δικά μας συνεργία.
  • Οργάνωση σπιτιού σε ντουλάπες – ερμάρια και χωροταξία γι' αυτούς που δεν έχουν χρόνο και χρειάζονται τη συμβουλή του επαγγελματία.
  • Διακοσμητική & καλλιτεχνική επιμέλεια βάπτισης και δημιουργία μπομπονιέρας, προσκλητηρίου, λαμπάδας, κουτιού καθώς και το στολισμό της εκκλησίας και του πάρτι.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις Υπηρεσίες.

Copyright © 2019 Boxes n' Foxes. Powered by Fork Studios
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.