Καλάθι (Το καλάθι σας είναι άδειο.)

είσοδος χρηστών

βρείτε μας στο fb

ανακαίνιση επίπλων

Το Boxes n' Foxes αλλάζει το ύφασμα στον καναπέ ή στην παλιά πολυθρόνα της γιαγιάς, βάφει με λάκα το βοηθητικό τραπέζι του καθιστικού, επεμβαίνει στα φθαρμένα φωτιστικά, ανανεώνει τα λευκά είδη, τις κορνίζες ή τα κάδρα του σπιτιού σας.

Κάθε φορά που σκέφτεστε ότι τα παλιά σας αντικείμενα χρειάζονται πέταμα θυμηθείτε ότι η έμπειρη ομάδα του B n' F χρειάζεται μονάχα λίγο χρόνο για να τους δώσει νέα πνοή και χαρακτήρα.

Ανανεώστε τη σχέση ζωής με το έπιπλο ή το αντικείμενο που αγαπάτε και αφήστε τα χρώματα και τα νέα υλικά να σας φτιάξουν τη διάθεση.

Μίνιμαλ, ρομαντικό, βιομηχανικό-λοφτ, ethnic, ζεν... όποιο κι αν είναι το στυλ που προτιμάτε να αποπνέει ο χώρος σας και όποια τεχνοτροπία κι αν επιλέξετε να σας αντιπροσωπεύει εμείς θα είμαστε εκεί, σε κάθε βήμα, απαλλάσοντάς σας από το άγχος του τελικού αποτελέσματος.

renovation_boxes-n-foxes-01.jpgrenovation_boxes-n-foxes-02.jpgrenovation_boxes-n-foxes-03.jpgrenovation_boxes-n-foxes-04.jpgrenovation_boxes-n-foxes-05.jpgrenovation_boxes-n-foxes-06.jpgrenovation_boxes-n-foxes-07.jpgrenovation_boxes-n-foxes-08.jpgrenovation_boxes-n-foxes-09.jpgrenovation_boxes-n-foxes-10.jpgrenovation_boxes-n-foxes-11.jpg
Copyright © 2019 Boxes n' Foxes. Powered by Fork Studios
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.